Introrunda med afterbike på cykelmässan

Är du nyfiken på hur det fungerar att cykla i grupp och vill få en lugn och bra introduktion? Då är denna rundan helt perfekt för dig. Vi går igenom grunderna och kör en runda i lugn takt tillsammans och har trevligt!

Alla är välkomna, du behöver inte vara medlem, det räcker så bra med nyfikenhet!

Lån av racercykel

Om du inte har en racercykel men gärna vill prova på, så har vi cyklar för utlåning till våra rundor från klubblokalen. Dessa är avsedda för ca. 150-185 cm långa cyklister och har kombi-trampor så det funkar med vanliga skor och/eller SPD-klossar. Skriv i FB-eventet så vi kan hålla koll.

Afterbike

Efter introrundan cyklar vi även vidare (för de som vill) till Cykelmagasinet Bike Day på Lindholmen för lite afterbike.

Välkommen till Cykelmagasinet Bike Day – en helt ny cykelmässa i centrala Göteborg – för alla oss som gillar cykling!
🚲Mässa Scenprogram MarketplaceÖl/mat/kaffe Social rides After bike • Gratis entré