Ny styrelse

Hej alla HCK Medlemmar!

Den nya tillsatta styrelsen tackar för uppdraget med att driva Hisingens Cykelklubb ”Sveriges vänligaste cykelklubb” 2024. Vi tackar även föregående styrelse för ett bra utfört arbete under 2023. Styrelsen har börjat att arbeta intensivt med att dela upp arbetet i arbetsgrupperna och lägga en plan framåt – mer information kommer. Vi har ett intensivt och spännande år framför oss.

Styrelsens viktigaste uppgift är att förvalta vårt fina arv, och att utveckla vår verksamhet framåt. Styrelsemöten sker i början på varje månad, som medlem är man alltid välkommen att ta kontakt med oss.

I vår nya styrelse har vi utsett

 • Vice ordförande: Jason Brim
 • Kassör: Albin Otterhäll
 • Sekreterare: Magnus Östrand

För att driva ett effektivt arbete har vi delat upp våra olika aktiviteter i arbetsgrupper inom styrelsen. Ni som medlemmar är värdefulla och vill man lyfta frågor och hjälpa till i arbetsgrupperna så ta ni kontakt med nedan.

Arbetsgrupper

 • Motionsgruppen: Martin R, Jill H
 • Race: Jason Brim
 • MTB: Gert L
 • Randonneur: Magnus Ö
 • Spinning: Madeleine L, Jill H , Lars G
 • Hisingen Runt/Västkusten Runt: Gert L, Lars G
 • Kläder: Jason, Gert, Madeleine L
 • Evenemang/Engagemang: Madeleine L, Magnus Ö, Jason B, Albin O
 • Kommunikation: Jason B Alexander Z

Som ny ordförande i klubben ser jag framemot att se till att styrelsen får bra hjälp och stöttning i att driva klubben framåt i sitt förtroende uppdrag. Vi ser alla framemot komma igång med våra uppgifter för klubben.

Några rader från mig

Klubben, vännerna och cyklingen har för mig personligen betytt oerhört mycket, nu ser jag fram emot att ge tillbaka. Jag har så fina minnen från alla träningsrundor i ur och skur, och lopp man kört genom alla år och från den tiden när det inte var möjligt att cykla. Den fina gemenskapen och det stora engagemanget betyder mycket och ligger bortom cyklingen.

Med en ny cykel på ingång och snart 4 års läketid från en olycka, hoppas jag nu på att ni även får se mer av mig på våra uteträningar framgent.

Stort tack
Ordförande Hisingen Cykelklubb 2024

Maddy